Έκθεση αφίσας για τα οκτώ χρόνια του Κορμοράνου

ekthesi-afisas-gia-ta-okto-xronia-tou-kormoranou

ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Πρωτότυπα σχέδια, μακέτες και ανατυπώσεις αφισών από τα 8½ χρόνια λειτουργίας του Κορμοράνου, σε μία τριήμερη έκθεση που θα συνοδεύεται από μουσικά μικρο-event, συναυλίες και after party.

Από το 2002 που ιδρύθηκε, ο Κορμοράνος έδινε πάντα μεγάλο βάρος στον τρόπο που θα απεικονιζόταν η εκάστοτε διοργάνωσή του στις αντίστοιχες αφίσες, άλλοτε δίνοντας το προσωπικό του στίγμα κι άλλοτε υπηρετώντας ταπεινά την αισθητική του καλεσμένου ή τους περιορισμούς του συγκεκριμένου κατά περίπτωση είδους εκδήλωσης.

Η συγκεκριμένη τριήμερη (αναδρομική) έκθεση – η πρώτη που διοργανώνεται μέσα σε αυτά τα 8½ χρόνια λειτουργίας - θα επικεντρωθεί σε δουλειές των βασικότερων σχεδιαστών του Κορμοράνου, Δημήτρη Ρόκου, Θάλεια Ραυτοπούλου και Χάρη Λαγκούση, αλλά και της Μάριας Μπαχά, του Στέφανου Ρόκου και της Ιφιγένειας Καμπέρη, ενώ θα περιλαμβάνει συγκεντρωμένο αρχειακό υλικό τόσο από τους παραπάνω, όσο και από παλαιότερες συμμετοχές των Ιλάν Μανουάχ, Δημήτρη Κανελλόπουλου (b-positive.gr), μπλακ εν ντέκερ, Γιάννου Κοφτερού, Mickey Dreamkey και Versaweiss.

Στο χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται επίσης, ό,τι έχει κυκλοφορήσει ο Κορμοράνος σε βιβλία, καθώς και η Horror & Romance on Another Planet μουσική συλλογή του Στέφανου Ρόκου. Το τριήμερο θα συνοδεύεται κι από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με live εμφανίσεις των Max Tundra, Big Fat Lips και Κelpe, special guets dj set του ανερχόμενου Γάλλου Canblaster στο πάρτι του κλεισίματος και περισσότερους από πέντε Έλληνες djs κάθε μέρα σε ωριαία set.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84 Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr , εγκαίνια 6/4 στις 6 μ.μ., 7/4 και 8/4 ώρες λειτουργίας: 12.00-15.00 και 18.00-22.00.