Ska-punk ήχοι στο Gagarin

ska-punk-ixoi-sto-gagarin

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Ένα από τα καλύτερα ska-punk συγκροτήματα θα στήσει το δικό του πάρτι στο γνωστό club της Λιοσίων.

Οι Streetlight Manifesto, μια από τις πιο αγαπητές και χορευτικές ska-punk-rock μπάντες του πλανήτη, ανεβαίνουν την Πέμπτη 21 Απριλίου στη σκηνή του Gagarin 205.

Εκτός από τον Thomas Kalnoki –πρώην μέλος του συγκροτήματος Catch 22- στην κιθάρα και τη φωνή, οι Streetlight Manifesto αποτελούνται από 4 πνευστά (τρομπέτα- Matt Steward, τρομπόνι-Mike Soprano, άλτο σαξόφωνο-Mike Brown, τενόρο-Jim Conti) και μαζί με τους Mad Caddies είναι ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει η αμερικανική ska-punk σκηνή τα τελευταία χρόνια.

Το αμερικανικό συγκρότημα έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, με σκοπό να κάνει όλο το Gagarin να χορεύει ρυθμικά στους ξέφρενους ήχους του.

Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, εισιτήρια 10 ευρώ (ταμείο 15 ευρώ).