Βρετανικό ροκ από τους θρυλικούς Charlatans

bretaniko-rok-apo-tous-thrulikous-charlatans

ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2011

Ένα από τα συγκροτήματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην alternative σκηνή και με πολλά τραγούδια που έχουν μείνει κλασικά, θα παρασύρει το ελληνικό κοινό στις μελωδίες του.

Οι Charlatans με αφορμή τον εορτασμό της εικοστής επετείου τους, έρχονται στην Αθήνα και εμφανίζονται στο Fuzz Club, την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Για πάνω από δύο δεκαετίες μέχρι σήμερα, οι Charlatans ανήκουν στο πάνθεον των συγκροτημάτων του βρετανικού ροκ και παραμένουν συναρπαστικοί και ουσιώδεις από τότε που τάραξαν για πρώτη φορά τα μουσικά νερά με το «The Only One I Know», από το ντεμπούτο τους album «Some Friendly».

Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Tim Burgess και η παρέα του κυκλοφορούν το ενδέκατο album τους «Who We Touch», με παραγωγό τον Martin Glover, για να γιορτάσουν την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους album.

Μέλη της θρυλικής σκηνής του Manchester όπως οι Joy Division, οι New Order και οι Happy Mondays, με σταθερό line up τους Martin Blunt (bass), Jon Brookes (drums), Tim Burgess (vocals), Mark Collins (guitar), Tony Rogers (keyboards) έχουν δημιουργήσει στην πορεία τους λαμπρή μουσική, αμέτρητα κλασικά singles, γεμάτα με φινετσάτες μελωδίες και ένα αξιοζήλευτο κατάλογο από albums, το καθένα διαφορετικό από το προηγούμενο, αλλά πάντα γεμάτα από ακαταμάχητη, συγκλονιστική, ξεσηκωτική, ροκ μουσική γεμάτη θετική ενέργεια, που θα φροντίσουν και να μεταδώσουν και στη συναυλία τους στην Αθήνα.

Αμέσως μετά τη συναυλία τους στο Fuzz Club, η ομάδα Fresh and Yellow θα βρεθεί στα decks του Yoga Bala για ένα πάρτι αφιέρωμα στην indie σκηνή της τελευταίας 20ετίας και επίσης για το after show προς τιμήν των Charlatans. Τη μουσική θα επιμεληθούν οι Djs Xristos Milios και DJ Pascal.

Πληροφορίες: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 210 3450817, οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μ.μ., είσοδος 43 ευρώ. Η είσοδος στο after party είναι ελεύθερη.