Το Blender Festival υποδέχεται τον Ιούνιο με την τρίτη εβδομάδα του

to-blender-festival-upodexetai-ton-iounio-me-tin-triti-ebdomada-tou

Electrobalkana

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Το φεστιβάλ που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εγχώριας σκηνής, συνεχίζει δυναμικά για τρίτη του εβδομάδα στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης.

Το Blender Festival συνεχίζει να φιλοξενεί νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα (1-4 Ιουνίου) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αναλυτικά λοιπόν, η τρίτη εβδομάδα ξεκινάει την Τετάρτη 1η Ιουνίου με τους Funkistan, οι οποίοι θα δώσουν άλλο ένα ξέφρενο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας με τους ψυχεδελικούς και χορευτικούς funk ήχους τους.

Την Πέμπτη 2 του μηνός, στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος, θα στηθεί ένα αστικό πανηγύρι με τους Electrobalkana με επιρροές από Ανατολή και Δύση. Dub καρσιλαμάδες, drum ‘n bass ήχοι και electro/noise τσιφτετέλια, όλα μπλέκονται και δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό μίγμα.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στη σκηνή θα ανέβουν οι Jamming Fuckers, ένα ελληνικό pop, soul funk, αλλά και με ροκ διάθεση, μουσικό συγκρότημα που παίζει γνωστές διασκευές τραγουδιών των δεκαετιών ’70 και ’80 αλλά και σύγχρονων διεθνών ερμηνευτών με τη μοναδική φωνή της Ιώς Νικολάου.

Η τρίτη εβδομάδα θα κλείσει με τους Abbie Gale, ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του «2», οι Abbie Gale επιστρέφουν με το πιο ώριμο μέχρι σήμερα album τους, με τον παραπλανητικό τίτλο «No Inspiration» και για άλλη μια φορά καταφέρνουν να καταπλήξουν.

Abbie Gale

Πληροφορίες: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, 210 3418550, 8 μ.μ., είσοδος 15 € (με ποτό).