Μουσικά βραβεία από το Mad για 8η συνεχή χρονιά

mousika-brabeia-apo-to-mad-gia-8i-sunexi-xronia

Φωτογραφία: Yannis Hostelidis

ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Τα βραβεία που αποτελούν το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, επανέρχονται και ετοιμάζουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Τα Mad Video Music Awards 2011 διοργανώνονται για 8η συνεχή χρονιά από το μουσικό κανάλι Mad με τη χορηγία του Vodafone CU, την Τρίτη 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Με κεντρικό σύνθημα το «Dance, Feel, Get2gether» τα βραβεία του Mad ετοιμάζονται να γίνουν πάλι θέμα που θα συζητηθεί, με πολλά happenings και μια πληθώρα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο, που θα παρελάσουν επί σκηνής σε συνεργασίες-έκπληξη.

Μια μικρή γεύση πήραμε από το kick-off party που έγινε στις 17 Μαΐου με τον Mark Angelo και τους Playmen σε ένα καλοκαιρινό warm-up dj set και special guest τον διεθνούς φήμης DJ Sandy Rivera.

Το show θα ξεκινήσει από νωρίς, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do και θα κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής.

Ανάμεσα στους φετινούς υποψήφιους βρίσκονται πολλά και σημαντικά ονόματα από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής, όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη χρονιά που πέρασε όπως οι Otherview, η Shaya, η Ήβη Αδάμου και ο Mark Angelo.

Αυτό που θα απογειώσει τη βραδιά είναι φυσικά οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών επί σκηνής, που είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τους Δ. Βανδή, Πάνο Κιάμο, Κώστα Μαρτάκη, Νίνο, Νίκο Οικονομόπουλο, Αντώνη Ρέμο, Σάκη Ρουβά, Onirama, Playmen, Stavento, Τάμτα αλλά και εκλεκτούς ξένους live guests (Ciprian Robu, JESSICA 6, M.Pokora, Mohombi και T-Pain) .

Πληροφορίες: Γήπεδο Tae Kwon Do, Παλαιό Φάληρο, εισιτήρια 25€.