Το σώμα στο προσκήνιο
Μυρτώ Βρατσάνου Την ομαδική έκθεση νέων μέσων με τίτλο «Body of Work» φιλοξενεί η BaseGALLERY του Βooze, από τις 5 Δεκεμβρίου.
Έξι νέες καλλιτέχνιδες παρουσιάζουν το έργο τους, που πραγματεύεται την εμπάθεια του σώματος, το φύλλο, την σεξουαλικότητα, την ταυτότητα. To σώμα ως φανταστικό αντικείμενο, το σώμα ως υβρίδιο, χαρτογραφείται μέσα από έργα video-art, εγκαταστάσεις χώρου και performance art.
Στο πλαίσιο του Body of Work, οι συμμετέχουσες εικαστικοί κλήθηκαν να δημιουργήσουν, σε συνεργασία με τον κινηματογραφιστή του Contemporary Art Showcase Athens Νίκο Κυνηγό, μια σειρά πρωτότυπων έργων video art - αυτοπροσωπογραφίες, τα οποία αποτελούν το κυρίως μέρος της έκθεσης.
Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνιδες: Άννα Παπαθανασίου, Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου, Δανάη Τσάκλα, Μυρτώ Βρατσάνου, Νεφέλη Βουτυρά και Ελένη Τσαμαδιά.
Πληροφορίες: Booze, διάρκεια μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.







