Τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια

bad-xmas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Πέρα από τα αγαπημένα μας κάλαντα, τις ροκ χριστουγεννιάτικες διασκευές, τις περίεργες συνθέσεις από όλον τον κόσμο, που γιορτάζουν τη γέννηση του Θεανθρώπου, υπάρχουν και μερικά τραγούδια που αδυνατούν να μας βάλουν στο πνεύμα της γιορτής.

John Denver - Please Daddy (Don’t Get Drunk This Christmas)

Η ιστορία ενός επτάχρονου αγοριού που παρακαλεί τον πατέρα του να μην λιποθυμήσει από το ποτό κάτω από το χριστουγεννιάτικο έλατο.  Η λέξη οικογενειακή θαλπωρή μάλλον είναι άγνωστη στον καλλιτέχνη.

Miss Piggy - I’m The Christmas Queen

Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα ηρωίδα του Muppet Show, στριμώχνεται σε ένα λευκό στενό φόρεμα και προσπαθεί να δώσει τη δική της sexy εκδοχή για τα Χριστούγεννα, αλλά καταφέρνει να μας εκνευρίσει με τα ακκίσματα της. 

Cyndi Lauper - Christmas Conga

Φανταστική η ιδέα να χορεύεις conga, στην καρδιά των Χριστουγέννων. Η Lauper ηχογράφησε το συγκεκριμένο κομμάτι στο σπίτι της ενώ ο γιος της που ήταν τότε μωρό κοιμόταν, και συμπεριλήφθηκε στο εορταστικό album της τραγουδίστριας “Merry Christmas, Have a Nice Life!”.

Kenny Rogers& Wynonna Judd - Mary, Did you Know

Country και Χριστούγεννα είναι κάποιες φορές ένας πολύ κακός συνδυασμός, με το αποτέλεσμα να αγγίζει τα όρια του γελοίου. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ντουέτο δύο country θρύλων, που απέχει πολύ από το να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και να ανεβάσει την εορταστική σας διάθεση.

Ροζίνα Αράπη