Μοναδικές μουσικές προσωπικότητες και η ιστορία τους στη μεγάλη οθόνη

in-edit
ΤΡΙΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο κινηματογράφος Odeon Όπερα φιλοξενεί από τις 19 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου, το διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκυμαντέρ, «In-Edit Greece 2015-Athens Edition» και παρουσιάζει ιστορίες και νότες που έγραψαν ιστορία.

Για επτά ημέρες, σπουδαίοι μουσικοί, οι ιστορίες τους και οι μελωδίες τους, συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ.

Στην έναρξη του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ «Freddie Mercury: The Great Pretender», που αφηγείται τη μοναχική πορεία του Freddie Mercury χωρίς τους Queen.

Τις επόμενες μέρες, ανάμεσα στα άλλα, θα προβληθεί και το χαμένο ντοκιμαντερ των Doors (Feast of Friends), το μοναδικό «Super Duper Alice Cooper» που αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του εκκεντρικού ροκ σταρ, το «Salad Days: The DC Punk Revolution», μία λεπτομερής καταγραφή της punk μουσικής σκηνής στην Washington κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και το «Good Ol’ Freda», τη γραμματέα των Beetles σε μια ανείπωτη ιστορία μανίας, περιπέτειας και προσήλωσης στο συγκρότημα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λάβουν χώρα και μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως μεταμεσονύκτιες προβολές, dj-sets, special screeings, αλλά και μια διαφορετική συζήτηση για τα events μεγάλης κλίμακας.

Στο επίσημο site του φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες: Odeon Όπερα, www.in-edit.gr.