Μικρούτσικος-Θηβαίος για μια συναυλία στην Τήνο

mikroutsikos-thibaios-gia-mia-sunaulia-stin-tino

ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν την Τρίτη 9 Αυγούστου μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου.

Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, συναντιούνται ξανά επί σκηνής, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο. Κι οι δυο μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό.

Για το πρόγραμμα της συναυλίας έχουν επιλεγεί μουσικές και τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος και ο Χρήστος εκτιμούν ιδιαίτερα. Kαι φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στον Νίκο Καββαδία όχι μόνο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

Πληροφορίες: Λουτρά, Δημοτικό Σχολείο Τήνου, στις 9 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ.