Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τους μεγάλους της τζαζ
Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός Γιώργης Χριστοδούλου θα ξετυλίξει το νήμα της μουσικής συγγένειας στα τραγούδια του Cole Porter και του «δικού μας» Μάνου Χατζιδάκι.
Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός Γιώργης Χριστοδούλου θα ξετυλίξει το νήμα της μουσικής συγγένειας ανάμεσα στα τραγούδια του Cole Porter και του «δικού μας» Μάνου Χατζιδάκι -ο οποίος θαύμαζε το έργο του Cole Porter- σε μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σύρου, το Σάββατο 13 Αυγούστου.
Τζαζ μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι δίνουν τη θέση τους σε κλασικά διαχρονικά τζαζ τραγούδια του Cole Porter που αγαπήσαμε με τις φωνές των Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billie Holiday και πολλών ακόμα.
Η ατμόσφαιρα των club της Νέας Υόρκης συναντά τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι από τα πρώτα φεστιβάλ τραγουδιού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και των soundtrack των ασπρόμαυρων αριστουργημάτων του ελληνικού κινηματογράφου.
Τον Γιώργη Χριστοδούλου θα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Alfred Ruci - ηλεκτρική & κλασική κιθάρα, φλάουτο και Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο.
Πληροφορίες: Φεστιβάλ Σύρου, 13 Αυγούστου, Αστέρια Ερμούπολης, Σύρος, στις 9 μ.μ., είσοδος 5€.







