Οι νικητές των MTV Video Music Awards

oi-nikites-ton-mtv-video-music-awards

Beyonce

ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

Οι Lady Gaga, Katy Perry και Beyonce ήταν ανάμεσα στις θριαμβεύτριες της βραδιάς των βραβείων MTV Video Music Awards.

Τα βραβεία Video Music Awards του μουσικού καναλιού MTV πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Αυγούστου, στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό, επεφύλασσαν πολλές εκπλήξεις καθώς και θεαματικά shows. Η Lady Gaga παρέλαβε δύο βραβεία, η Katy Perry τρία ανάμεσα τους και αυτό για το καλύτερο video.

Την παράσταση όμως, έκλεψε η Beyonce η οποία αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, ποζάροντας μάλιστα με την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, χαρίζοντας ένα από τα highlights της βραδιάς.

Η Beyonce ερμήνευσε το κομμάτι της «Love On Top» και απευθυνόμενη στο κοινό είπε «Θέλω να αισθανθείτε την αγάπη που μεγαλώνει μέσα μου». Στο τέλος της εμφάνισής της έβγαλε το σακάκι της, χαμογέλασε και χάιδεψε την κοιλιά της.

Τον σύζυγο της τραγουδίστριας, Jay-Z συνεχάρη ο Kanye West, ενώ η εγκυμοσύνη της σταρ είναι ήδη από τα top θέματα στο Τwitter.

Katy Perry

Τη βραδιά άνοιξε η Lady Gaga με το κομμάτι «You and I», ντυμένη σαν το αντρικό της alter ego, Joe Calderone και με αυτήν την εμφάνιση παρέμεινε μέχρι το τέλος των βραβείων. Παρέλαβε τα βραβείο για το καλύτερο videoclip γυναίκας-καλλιτέχνη και για το καλύτερο μήνυμα σε videoclip, για το best «Born This Way».

«Δεν έχει σημασία, αν είστε, gay, straight, ή bisexual. Γεννηθήκατε έτσι!» δήλωσε από τη σκηνή η Lady Gaga.

Η έτερη μεγάλη νικήτρια ήταν η Katy Perry, που παρέλαβε και το μεγαλύτερο βραβείο της εκδήλωσης, για το videoclip του «Firework», αλλά και εκείνο για την καλύτερη συνεργασία της χρονιάς, για το «E.T.» με τον Kanye West, φορώντας ένα καπέλο σε σχήμα κύβου.

Ανάμεσα στους άλλους νικητές ήταν και ο Justin Bieber για το καλύτερο videoclip άντρα καλλιτέχνη, η Britney Spears για τα καλύτερο pop video για το κομμάτι της «Till the World Ends» και οι Foo Fighters που απέσπασαν το βραβείο για το καλύτερο rock video.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι η Adele, που έχει σαρώσει τα charts παγκοσμίως, δεν κατάφερε να διακριθεί σε σημαντικές κατηγορίες.

Ο θρυλικός soul τραγουδιστής Tony Bennett μαζί με τον Bruno Mars πήραν μέρος σε ένα tribute προς τιμήν της Amy Winehouse. Ο Bennett μάλιστα, δήλωσε ότι μερικοί άνθρωποι έχουν ταλέντο και άλλοι όχι, αλλά η Amy είχε όλο το πακέτο.