Τι περιμένουμε από τη συναυλία του Robbie Williams;

robbie-williams
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Δεύτερη μέρα του επετειακού Rockwave το Σάββατο 20 Ιουνίου, κι ένας από τους μεγαλύτερους performer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα ταρακουνήσει το Terra Vibe. Το φοβερό παιδί της Βρετανικής μουσικής σκηνής θα έρθει επιτέλους στη χώρα μας και το κοινό ανυπομονεί για αυτή την πραγματικά μοναδική βραδιά.

- Ο Robbie Williams έρχεται στη χώρα μας με τη “Let Me Entertain You Tour”, και ο τίτλος μιλάει από μόνος του. Ήδη το tracklist έχει διαρρεύσει και ανάμεσα σε άλλα είναι σίγουρο ότι θα ακούσουμε τεράστιες επιτυχίες όπως το “Rock Dj”, το “Feel” και φυσικά το “Let Me Entertain You”.

- Ο Williams δεν είναι πλέον το άτακτο αγόρι που άφησε τους Take That για μια solo πορεία, η οποία αποδείχτηκε και άκρως επιτυχημένη. Είναι ένας κατασταλαγμένος 40χρονος καλλιτέχνης, που δε φοβάται να πειραματιστεί με τη rock και την pop, μέχρι τη swing και τη jazz μουσική.

- Παράλληλα, το κακό παιδί δεν έχει φύγει ουσιαστικά ποτέ από μέσα του, κάτι που δε διστάζει να δείξει και στις ζωντανές του εμφανίσεις. Περιμένουμε λοιπόν πολύ χορό, τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες που παίρνει όταν τραγουδάει και τα αστεία του ανάμεσα στα τραγούδια με το γνωστό Βρετανικό, ειρωνικό του χιούμορ.

- Το Terra Vibe θα ξεσηκωθεί από τα άκρως χορευτικά “Rock DJ”  και “Kids”,  θα πάρει φωτιά με το “Let Me Entertain You”, χέρια θα σηκωθούν ψηλά στο “Millenium”, αλλά και μεγάλη συγκίνηση αναμένεται όταν ακουστούν το “Feel” και το “Angels”, όπου ο Robbie θα δείξει ότι εκτός από ένας αγνός entertainer, μπορεί να προκαλέσει και πιο βαθιά συναισθήματα με τις ερμηνείες του.

- Εκτός φυσικά από τη μουσική, οι συναυλίες του Williams είναι ένα οπτικοακουστικό show, με εναλλαγές σκηνικών και κουστουμιών, ένα πραγματικό φαντασμαγορικό show.

- Rock n’ roll, πλαστικά διαβολικά κερατάκια, disco, λαμέ κουστούμια, πολύχρωμα videos, samples γνωστών τραγουδιών (όπως το “Royals” και το “99 Problems”) είναι μόνο μερικά από αυτά που θα απολαύσουμε στο show.

- Και μη ξεχνάμε ότι, πριν τον Robbie Williams, θα δούμε ζωντανά την εκπληκτική Ολλανδέζα Kovacs, αλλά και δύο νέες ελληνικές μπάντες τους Ex Girlfriend’s Perfume και τους Inconsistencies.