Μια προσωπική αφήγηση της Δήμητρας Γαλάνη στη Λίμνη Βουλιαγμένης
H Δήμητρα Γαλάνη «Αλλιώς» την Τετάρτη 1 Ιουλίου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.
Η γνωστή τραγουδοποιός έρχεται στη λίμνη της Βουλιαγμένης «Αλλιώς» που σημαίνει ότι όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία, θα έχουν εκπλήξεις. Η Δήμητρα Γαλάνη θα τραγουδήσει πολλά τραγούδια από εκείνα που την ξεχώρισαν και που η ίδια ξεχώρισε στην μακρά πορεία των 34 ετών που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Όλα αυτά όμως θα τα ακούσουμε σε μια εκδοχή πολύ ενδιαφέρουσα, αφού μέσω της μουσικής, η Δήμητρα Γαλάνη θα πραγματοποιήσει μια προσωπική αφήγηση, κάτι το οποίο σπανίως κάνει.
Μαζί της θα βρεθούν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Κώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο) και ο Στέλιος Προβής (μπάσο).
Η συναυλία ξεκινά στις 22.30. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Δήμητρας Γαλάνη.







