Νέο album ετοιμάζει η Madonna

neo-album-etoimazei-i-madonna-madonna

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Η αειθαλής pop star ξαναμπαίνει στο studio, για να ηχογραφήσει το δωδέκατο album της καριέρας της.

Η Madonna, που πρόσφατα έκλεισε τα 53 της χρόνια, δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξη της να είναι συνεχώς μέσα στα πράγματα. Όπως ανακοίνωσε η ίδια σε σουηδικό κανάλι στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει την ταινία που έχει σκηνοθετήσει, με τίτλο «W.E.», θα πρέπει να περιμένουμε τα καινούργια της τραγούδια την άνοιξη του 2012, ενώ το πρώτο single της τον Φεβρουάριο.

Όπως είπε μάλιστα, κατευθείαν μετά την κυκλοφορία της ταινίας, θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για να αρχίσει τις ηχογραφήσεις, τις οποίες ελπίζει να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το τελευταίο album της Madonna ήταν το «Hard Candy», που κυκλοφόρησε το 2008. Η καινούργια της δουλειά θα είναι και η πρώτη με τη νέα της εταιρεία «Live Nation», μετά τη διάλυση της συνεργασίας της με τη Warner Brothers.