Ο Parov Stelar, o Steve Aoki και η παρέα τους απόψε στο Ejekt

eject-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Απόψε το Γήπεδο Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο έχει μεγάλη γιορτή αφού πραγματοποιείται το Ejekt festival 2015 και προσκαλεί τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ο Steve Aoki και ο Parov Stelar είναι μόνο δύο από αυτά...

Parov Stelar, Steve Aoki, Kadebostany, Glasvegas, Moon duo, Ace2ace και Night knight είναι οι φετινοί προσκεκλημένοι του Ejekt, που προβλέπεται εκρηκτικό. Μετά από μια μικρή αλλαγή στον χώρο διεξαγωγής του, το Ejekt ανοίγει απόψε τις πόρτες του δίπλα στη πλατεία Νερού.

Ποιος είναι ο Parov Stelar
Οι συστάσεις για τον Parov Stelar ίσως να είναι αχρείαστες μιας και πρόκειται για έναν λατρεμένο καλλιτέχνη του ελληνικού κοινού. Έχει έρθει και ξαναέρθει στην Ελλάδα με sold out συναυλίες, ενώ οι τελευταίοι του τρεις δίσκοι έχουν σκαρφαλώσει εύκολα στα τοπ 10 της χώρας μας. Σήμερα θα παρουσιάσει μια εφ´όλης της ύλης συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Κι αν τυχαίνει το όνομά του να μη σας λέει κάτι, τα τραγούδια του Booty swing, Matilda και The princess σίγουρα τα έχετε χορέψει, βάζω στοίχημα.

Ποιος είναι ο Steve Aoki
Γνωστός από τις τούρτες που πετάει στο κοινό κατά τη διάρκεια των dj sets του, ο Aoki έχτισε την καριέρα του επάνω στα εκρητκικά του live. Μέχρι ώρας έχει μαζέψει κάμποσους "τίτλους τιμής", δυνατές συνεργασίες και πολλά πολλά βραβεία, ακόμα και Guinness! Είστε έτοιμοι για το ξέφρενο πάρτι του;

Ποιοι είναι οι Kadebostany
Ένα ακόμα όνομα στενά συνδεδεμένο με το ελληνικό κοινό. Οι Kadebostany έχουν κάνει επανειλημμένα sold out εμφανίσεις στη χώρα μας και τρέφουν την ίδια αγάπη με αυτή που τρέφουμε εμείς για αυτούς. Το συγκρότημα μας έχει προσφέρει τραγούδια που το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Ας μην ξεχνάμε και το υπέροχο ρεμίξ τους στο Crazy for love της Beyonce.

Ποιοι είναι οι Moon duo
Οι Moon duo είναι το ψυχεδελικό ροκ side project του περίφημου Ripley Johnson των Wooden shjips και της Sanae Yamada. Επιστρέφουν στη χώρα μας για να συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε μεγάλο φεστιβάλ. Οι προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στη Ελλάδα αποθεώθηκαν, πιστοποιώντας την αξία του μουσικού αυτού διδύμου.

Ποιοι είναι οι Glasvegas
Από τον πανικό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά τους πριν καν κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, ήταν σαφές ότι η σκοτσέζικη αυτή μπάντα είχε κάτι διαφορετικό. Οι δισκοκγραφικές έκαναν πόλεμο για ένα τους συμβόλαιο ενώ ο τρίτος τους δίσκος απέδειξε περίτρανα ότι αντέχουν στον χρόνο.

Ποιοι είναι οι Ace2ace
Πρόκειται για το νέο μεγάλο act της εγχώριας mainstream dance σκηνής. Το δίδυμο των Johnny Gerontakis και Mc Steve γεμίζει κλαμπ σε όλη τη χώρα με χαρακτηριστική άνεση, ενώ ήδη κάνουν βήματα και στο εξωτερικό.

Ποιος ειναι ο Night knight
Είναι το όνομα που έχει ξεχωρίσει από την πρόσφατη εσοδεία της ανεξάρτητης ροκ σκηνής της Αθήνας. Είναι το προσωπικο project του ντραμερ των Planet of Zeus Σεραφειμ Γιαννακόπουλου που μόλις κλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο.