Αυτό το Φθινόπωρο θα θες διπλά να πας στο Booze

booz44
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Μια performance και μια ομαδική έκθεση φωτογραφίες είναι δυο σοβαροί λόγοι που κάνουν το Booze δημοφιλή προορισμό.

Λόγος πρώτος

Η Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο FLASHFORWARD x3: Ο Φωτογραφικός 9ος, για άλλη μια χρονιά, διοργανώνει την εργαστηριακή του έκθεση στην οποία συμμετέχουν 48 νέοι φωτογράφοι με ελεύθερο θέμα. Πρόκειται για 48 ανθρώπους που μέσα από τα φωτογραφικά τους καρέ προσπάθησαν να αναδείξουν τη δυναμική του όρου ‘’Φωτογραφική Τέχνη και Δημιουργική Έκφραση’’, όπως οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται και την απαθανάτισαν. Η έκθεση με τίτλο ‘’FLASHFORWARD x3’’, σε συνέχεια των δύο προηγούμενων στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, θα φιλοξενηθεί στον πρώτο εναλλακτικό, καλλιτεχνικό συνασπισμό της Αθήνας, στο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής, τέχνης και δημιουργίας, BOOZE.

Ο Φωτογραφικός 9ος

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό εργαστήριο το οποίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό του χρόνο τους. Κύριος στόχος του είναι να καταρτιστούν οι συμμετέχοντες με τις βασικές γνώσεις της λήψης και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της φωτογραφικής τους σκέψης. Η απλότητα και η φιλική διάθεση που επικρατεί μεταξύ των μελών του και του υπεύθυνου διδασκαλίας Βασίλη Νίκα, συμβάλλει αποτελεσματικά σ’ αυτή την κατεύθυνση, σε ότι αφορά τη φωτογραφία.

Έκθεση μετά μουσικής

Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00, θα ντύσει μουσικά με ένα DJ Set + Live Electronics (Electronica, Cinematic, Noise, κ.α.), το οποίο ετοίμασε εμπνευσμένη από τις φωτογραφίες της έκθεσης, η συνθέτης Άννα Στερεοπούλου, με ειδίκευση τη μουσική για κινηματογράφο, θέατρο, χορό (πρόσφατο βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής στο 9ο CIFF, 2014 /’Το Δέντρο και η Κούνια’ σκην.: Μαρία Ντούζα).

Info
21 – 29 Σεπτεμβρίου
11πμ – 10μμ

Λόγος δεύτερος

Η Performance "Η ταξιθέτρια του χάρους": Η ταξιθέτρια του χάους είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε σε αντρικό σώμα και πολύ νωρίς απέκτησε συνείδηση της ομοφυλοφιλίας της, γι’ αυτό και ο σεξουαλικός της προσανατολισμός είναι μόνο οι γυναίκες. Άλλαξε πολλά επαγγέλματα προκειμένου να επιβιώσει και να συντηρεί τις ερωμένες της, ώσπου, στο τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας της, διορίστηκε μόνιμα ως ταξιθέτρια του χάους. Σε αυτήν την performance που εκτυλίσσετε εν ώρα εργασίας, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του σπάνιου επαγγέλματός της. Για πρώτη φορά, σε έναν μονόπρακτο μονόλογο, μια διχασμένη προσωπικότητα συμπρωταγωνιστεί σε ταυτόχρονη συνύπαρξη επί σκηνής με τον άλλο της εαυτό, που, δυστυχώς για την ίδια, παίρνει σάρκα και οστά μέσα σε ένα αντρικό σώμα, μα, ευτυχώς, μόνο για όσο διαρκεί η παράσταση.

Παίζουν: Η Ταξιθέτρια του Χάους με τον άλλο της Εαυτό
Ποίηση: Ζαχαρίας Στουφής
Μουσική: Χρήστος Ροζάκης
Σκηνοθεσία, Σκηνικά, Κουστούμια: Χρήστος Ροζάκης, Ζαχαρίας Στουφής

Info

Για πέντε παραστάσεις 
Σάββατο 24/10/2015 και για όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου 7-14-21-28/11/2015
8:30μμ. (η ώρα έναρξης ισχύει για όλες της παραστάσεις και θα τηρηθεί αυστηρά)

BOOZE: Terminal-Stage
Κολοκοτρώνη 57  

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά