Το πρώτο Meet Market της χρονιάς στο Bios

to-proto-meet-market-tis-xronias-sto-bios

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Στις 14 και 15 Ιανουαρίου στο ισόγειο του πολυχώρου στον Κεραμεικό θα έχει «κατάληψη», με πλούσιες και πρωτότυπες επιλογές από ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι σπάνια βινύλια και σεμινάρια γιόγκα…

Το πρώτο εναλλακτικό «πολυπαζάρι» της χρονιάς είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου. Μια πολυσυλλεκτική αγορά, όπου υπάρχει… ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro αντικείμενα, φαγητό, αντικείμενα τέχνης, βινύλια, βιολογικά προϊόντα περιποίησης σώματος, διαδραστικά παιχνίδια, με dj’s να σας κρατούν αδιάκοπα συντροφιά όσο εσείς κάνετε τις επιλογές σας!

Παράλληλα, στο υπόγειο θα γίνονται σεμινάρια γιόγκα όλο το σαββατοκύριακο από την ομάδα «Astanga Yoga Greece», γι’ αυτό όποιος έχει ανάλογη διάθεση, ας πάρει μαζί του και το αντίστοιχο στρωματάκι.

Όποιος λοιπόν, αποφασίσει να κατηφορίσει στο Bios, θα έρθει σε επαφή με προτάσεις για ρουχισμό, vintage και retro αξεσουάρ, αλλά και interactive games. Το δε lineup των DJs ανά ημέρα περιλαμβάνει sets μεταξύ άλλων, από τους Black Athena, Boycott, TrelanDJas, Bedroom Dj, Bomba Energia Soundsystem και άλλους.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, www.themeetmarket.gr , Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ώρες λειτουργίας 15.00-00.00, είσοδος ελεύθερη.