World-electro ήχοι στο 6 d.o.g.s.

world-electro-ixoi-sto-6-dogs-dogs

ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Οι Pallyria, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα στο χώρο της world μουσικής, παρουσιάζουν το 4ο album, «Electrifying Nature», τους στο 6 d.o.g.s την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Οι Pallyria, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα στο χώρο της world μουσικής, παρουσιάζουν το 4ο album, «Electrifying Nature», τους στο 6 d.o.g.s την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Μαζί τους, ο γνωστός από τους Mode Plagal Florian Mikuta, σε ένα πολύ διαφορετικό dj set.

Το πολυσυλλεκτικό συγκρότημα στην διάρκεια των 15 χρόνων ύπαρξης, έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την ελληνική παραδοσιακή μουσική σε όλο τον κόσμο. Οι ίδιοι οι Palyrria ονομάζουν τη μουσική τους world electro, αφού καταφέρνουν να παντρεύουν παραδοσιακές-κυρίως- ελληνικές φόρμες, με στοιχεία electro, dub και ambient. Ήχοι από την αρχαία Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Σμύρνη, αλλά και από την Ινδία, μπλέκονται με την electronica του σήμερα.

Έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, μεταξύ τους το 1ο Βραβείο, ως καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής στη Διεθνή Έκθεση KOTFA 2007 στη Σεούλ της Κορέας. Έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και από χώρες της Ευρώπης έως την Ιαπωνία και τη Κορέα για να λάβουν μέρος σε διεθνή World festivals.

Τα 7 μέλη του συγκροτήματος, όλοι βιρτουόζοι και ταλαντούχοι μουσικοί , έχουν συνεργαστεί με πολλούς και καταξιωμένους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, κάτι που συμβαίνει και στο τελευταίο τους album. Ανάμεσα τους μέλη των Ojos de Brujo, ο Κουβανός hip-hop/reggaeton καλλιτέχνης Kumar, ο τρομπετίστας Παντελής Στόικος και ο λυράρης Σεραφείμ Μαρμαρίδης . Ήδη από το «Electrifying Nature», έχουν ξεχωρίσει τα κομμάτια «Pyrovasia 1208», «Se Quema».

Την Πέμπτη λοιπόν , η μουσική κολλεκτίβα θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live, που σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι δρόμοι της διεθνούς επιτυχίας φαίνεται ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί και οι Palyrria είναι έτοιμοι να τους διασχίσουν.

Πληροφορίες: 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου, 6-8, Μοναστηράκι, 2103210510, είσοδος ελεύθερη.