Οι GAD live στη Θεσσαλονίκη

oi-gad-live-sti-thessaloniki

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, οι GAD, θα εμφανιστεί ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Οκτωβρίου στο Γαία Live.

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, οι GAD, θα εμφανιστεί ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Οκτωβρίου στο Γαία Live.

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2004, αρχικά ως συνεργασία του Ηρακλή Αναστασιάδη (πρώην μέλος των Atria) και του Κώστα Αντωνιάδη (πρώην μέλος των Narrow Paths). Μαζί ηχογράφησαν ένα κομμάτι για την συλλογή «Greek Electro Vol.2». Στην πορεία, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Σπύρος Παπακωστής και ο Μιχάλης Σεμέρτζογλου προστέθηκαν και το group πήρε την τελική του μορφή.

Το ντεμπούτο album τους με τον τίτλο «System May Fall», κυκλοφόρησε το 2007. Το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο είναι φυσικά το πασίγνωστο πλέον «The end of the road», που γνώρισε τεράστια επιτυχία στα ραδιόφωνα. Παράλληλα, οι GAD βοήθησαν στ παραγωγή το ντεμπούτου ενός έτερου πολύ ταλαντούχου σχήματος, τους Pop Eye και ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Ο ήχος τους είναι ηλεκτρονικός, με αρκετά στοιχεία brit rock. Η παραγωγή των album τους είναι άψογη, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουν και στο artwork που είναι εξαιρετικό. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο album τους, «The Perfect Crime», απ’ όπου το κομμάτι «Waves» έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται.

Περισσότερα από το καινούργιο album αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα κομμάτια θα ακουστούν σίγουρα στο live στη Θεσσαλονίκη. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Tareq, ενώ μετά την εμφάνιση των GAD θα ακολουθήσει dj set από τον Echonomist.

Πληροφορίες: Γαία Live, Δόξης 5 &Σαλαμίνος, Λαδάδικα, τηλ.: 2310-513654, είσοδος 22 ευρώ, στις 10 μ.μ.