«Πολυκοσμία» προκαλούν στην Αθήνα οι Dilated Peoples

polukosmia-prokaloun-stin-athina-oi-dilated-peoples

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Έντεκα σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, οι Dilated Peoples επανέρχονται, με support τον Soulkast, για μία εμφάνιση στο Fuzz club, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Το ολοκληρωμένο και πολυτάλαντο hip hop γκρουπ των Dilated Peoples, με την ικανότητά του να δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα, υπόσχεται ένα θεαματικό show. Τα τρία μέλη του -οι Evidence, Rakaa Iriscience και Dj Babu- εμπλέκονται σε πολλές συνεργασίες, αλλά και προσωπικές δουλειές.

Έχουν στο ενεργητικό τους τα κλασικά πλέον album «The Platform» και «The Expansion Team» και τα πολύπλευρα «Neighborhood Watch» και «20/20».

Ο Soulkast από τη Γαλλία, με το «Honoris Causa» να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά album, έχει συνεργαστεί με πάμπολλους καλλιτέχνες και θεωρείται πλέον ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρώπης.

Πληροφορίες: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας, 210 3450 817, www.fuzzclub.gr . To Σάββατο 4 Φεβρουαρίουm oι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 μ.μ., είσοδος 22 ευρώ.