Διπλό μουσικό «χτύπημα» στο MCF του Ιδρύματος Κακογιάννη

diplo-mousiko-xtupima-sto-mcf-tou-idrumatos-kakogianni

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Διπλή μουσική πρόταση ετοιμάζει για τον Φεβρουάριο το bar restaurant MCF του Ιδρύματος Κακογιάννη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο συνεχίζει η Λία Βίσση και τον Φεβρουάριο τις ξεχωριστές μουσικές της βραδιές (στις 23:30) με εκλεκτούς καλεσμένους.

Τραγουδά, παίζει πιάνο, σιγοντάρει καλούς της φίλους -ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς- και συνεχίζει τις μουσικές της εκπλήξεις.

Το κοινό ήδη έχει αγκαλιάσει τις προσεγμένες, ευαίσθητες ερμηνείες της στο πρόγραμμα «Round midnight concerts -Black & White Lips» και εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει το πρόγραμμα, πάντα με την ίδια μορφή. Η ίδια στο πιάνο, φιλοξενεί κάθε βραδιά φίλους-έκπληξη, από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, μετατρέποντας κάθε μία από τις μουσικές βραδιές σε μοναδική, διαφορετική μουσική εμπειρία.

Τις τρεις πρώτες Κυριακές του Φεβρουαρίου, στις 5, 12 και 19, (19:00 - 01:00) η διάθεση ταξιδεύει στην Κούβα, με τον Κουβανό dj Chuco S.H.S. και την εξαιρετική Κουβανή χορεύτρια Yillian Fernandez για πολλή μουσική, χορό και άρωμα… τηγανητής μπανάνας.

Οι δυο τους θα ηγούνται τριών βραδιών τραγουδώντας, παίζοντας και χορεύοντας Salsa, Merengue, Bachata, Cha-Cha και Reggaeton. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δωρεάν μαθήματα χορού (19:00 - 20:00), ενώ από τις 20.00 και μετά, δεν γλιτώνει κανείς από τον χορό.

Για όσους το επιθυμούν, τις βραδιές αυτές θα σερβίρεται και κουβανέζικο μενού βασισμένο σε συνταγή του Chuco S.H.S που περιλαμβάνει κουβανέζικες τηγανητές μπανάνες, ρύζι και κοτόπουλο (12€).

Πληροφορίες: MCF, 3ος Όροφος, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, 210 3418 550, www.mcf.gr .