Οι Locomondo σε ένα «δυνατό» μασκέ live στο Gagarin 205

oi-locomondo-se-ena-dunato-maske-live-sto-gagarin-205

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι Locomondo επιστρέφουν στη φιλόξενη σκηνή του Gagarin 205 και, όπως φαίνεται, θα ξεχειμωνιάσουν εκεί περιμένοντας την Άνοιξη –ή φέρνοντας την Άνοιξη για λίγες μόνο εμφανίσεις.

Η πρώτη εμφάνιση τους στο Gagarin 205 στις 14 Ιανουαρίου, ήταν ένα feelgood ποδαρικό στο 2012 και κάτι παραπάνω από ένα θερμό καλωσόρισμα από το κοινό, που, παρ' όλο το κρύο και τη βροχή, ζεστάθηκε από τους reggae ήχους των Locomondo, αποδεικνύοντας ότι «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ».

Το επόμενο ραντεβού τους στο Gagarin 205 έχει οριστεί για τις 26 Φεβρουαρίου, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, δηλαδή την πιο ταιριαστή ημερομηνία που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί! Η αμφίεση θα είναι ανάλογη των περιστάσεων και οι Locomondo θα είναι οι οικοδεσπότες ενός μεγάλου μασκέ πάρτυ με όλα τα παρελκόμενα: χαρτοπόλεμο, κονφετί και κυρίως ξεφάντωμα a la Locomondo που επιβάλλεται αυτή τη μέρα.

Οι εκπλήξεις επί σκηνής όχι απλώς δεν αποκλείονται, αλλά είναι εγγυημένες, όπως και το DJ set με τον Polly-B πριν και μετά τη συναυλία. Και μην ξεχνάτε: «Θέλω να ‘σαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί!» λένε οι ίδιοι.

Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 205, 210 8547600, προπώληση 12 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ., www.locomondo.gr .