Νύχτες γεμάτες μουσική στην Αυλαία

nuxtes-gemates-mousiki-stin-aulaia

Το trio Haig Yazdjian, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Βαγγέλης Καρίπης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παίζουν τις δικές τους τζαζ συνθέσεις.

ΤΡΙΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Η Αυλαία ανοίγει ξανά τις πόρτες της και πολλοί και διαφορετικοί καλλιτέχνες θα παρελάσουν από τη μουσική σκηνή στον Βοτανικό τις επόμενες εβδομάδες.

Η Αυλαία ανοίγει ξανά τις πόρτες της και πολλοί καλλιτέχνες θα παρελάσουν από τη μουσική σκηνή στον Βοτανικό τις επόμενες εβδομάδες.

Αρχικά, η Λιζέτα Καλημέρη, στις 28 Οκτωβρίου θα είναι πάλι στη σκηνή, αυτή τη φορά με την Εύα Ατματζίδου και τον Θανάση Ζαχαρόπουλο (και στις 4 Νοέμβρη). Την Παρασκευή 29, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (μέλος των Ενδελέχεια) και οι Ευδαίμονες, παρουσιάζουν τη παράσταση «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν». Τον τραγουδοποιό, θα συνοδεύουν οι ταλαντούχοι φίλοι του, τη πρώτη βραδιά η Μάρθα Φριντζήλα και την επόμενη ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Βlues, jazz και soul μελωδίες θα τραγουδήσει η Yvette Jarvis για τρεις εμφανίσεις, που ξεκινάνε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου. Την επομένη, ο Ηλίας Ασβεστόπουλος και το ιστορικό ροκ συγκρότημα 2002 GR, θα γιορτάσουν τα 36 χρόνια ύπαρξης του group με ένα μοναδικό live.

H Λιζέτα Καλημέρη, στις 28 Οκτωβρίου θα είναι και πάλι στη σκηνή της Αυλαίας.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος, μαζί με τετραμελή μπάντα, θα εμφανιστεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου στην Αυλαία. Τα τραγούδια θα συνοδεύονται από video projections με έργα ζωγραφικής του ίδιου. Εκτός από τις προσωπικές συνθέσεις του, θα ακουστούν διασκευές Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη εποχή των Διάφανων Κρίνων, και μελοποιημένα ποιήματα.

Η Μελίνα Κανά, από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα θα εμφανίζεται μαζί με τον Μιχάλη Παπαζήση, για ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από τον Θεοδωράκη μέχρι τον Θαλασσινό.

Μία ιδιαίτερη εκδοχή αγαπημένων κρητικών τραγουδιών θα απολαύσουν οι θεατές στις 2 Νοεμβρίου στη παράσταση με τίτλο «Τ’ ώριο περιβόλι». Την επόμενη, τρεις βιρτουόζοι, ο Haig Yazdjian, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και ο Βαγγέλης Καρίπης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παίζουν δικές τους συνθέσεις αλλά και τα κομμάτια του δίσκου που θα προκύψει από τη κοινή τους συνεργασία.

Η Αυλαία, κρατώντας πάντα την υπόσχεση για βραδιές υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, υπόσχεται και αυτό το χειμώνα ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Πληροφορίες : Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, 2103474074, www.avlea.gr .