Δώστε «ζωή» στα «άχρηστα» αντικείμενα
Μετά την επιτυχία των Easter Upcycling Workshops, τα εργαστήρια δημιουργικής ανακύκλωσης του Yiuco.com συνεχίζονται με μια σειρά εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους.
Υφάσματα, περιοδικά, εφημερίδες, πλαστικές σακούλες και κουτάκια αλουμινίου αποκτούν νέο κύκλο ζωής μέσα από τα εργαστήρια δημιουργικής ανακύκλωσης του Yiuco.com, του 1ου παγκόσμιου marketplace προϊόντων που προέρχονται αποκλειστικά από ανακύκλωση–επαναχρησιμοποίηση.
Το yiuco.com συνεχίζει και τον Μάιο με μία σειρά εργαστηρίων τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. «Άχρηστα» αντικείμενα μετατρέπονται μέσα από ειδικές τεχνικές δημιουργικής ανακύκλωσης σε υπέροχα κοσμήματα, χρηστικά αντικείμενα, διακοσμητικά, φωτιστικά και τσάντες, ενώ παράλληλα γίνονται η πρώτη ύλη για μία πρωτότυπη και οικονομική βάπτιση.
Σκοπός των Yiuco Upcycling Workshops, είναι να αναδείξουν εύκολους τρόπους ανακύκλωσης, επανάχρησης, ανακατασκευής και μετατροπής παλιών υλικών σε καινούργια και όμορφα αντικείμενα, μέσα από μία σειρά κλασικών αλλά και καινοτόμων τεχνικών. Εξασκώντας τη δημιουργικότητα μας, το «άχρηστο» γίνεται χρήσιμο και αποκτά νέο κύκλο ζωής.
Για τον μήνα Μάιο ετοιμάζουν σεμινάρια με Τεχνικές δημιουργίας μπομπονιέρας, πρόσκλησης, διακόσμησης από φτηνά και ανακυκλωμένα υλικά, σε τρεις 3ωρες συναντήσεις (14-21-28/5), παιδικά εργαστήρια για παιδιά 5-12 ετών (12/5 & 19/5), τεχνικές δημιουργίας διακοσμητικών αντικειμένων και αξεσουάρ (8, 15, 22 & 29/5) και τεχνικές δημιουργίας κοσμημάτων από διάφορα υλικά (9,16, 23 & 30/5).
Πληροφορίες: www.yiuco.com , 2114001276 , http://yiuco.com/Index.php?view=ch&el=events .







