Εlectro, rock, soul και ψυχεδέλεια από τους Death In Vegas στο Fuzz

electro-rock-soul-kai-psuxedeleia-apo-tous-death-in-vegas-sto-fuzz

ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2012

Την Παρασκευή 11 Μαΐου, οι Death In Vegas θα ανέβουν στη σκηνή του Fuzz στην Αθήνα, ενώ μια ημέρα πριν θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Death In Vegas, ένα από τα καλύτερα σχήματα της βρετανικής dance σκηνής των 90s, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Έχοντας επανακάμψει και δισκογραφικά, μετά από απουσία επτά χρόνων, με το «Trans-Love Energies», ο Richard Fearless και η παρέα του θα βρίσκονται στο Fuzz Live Music Club, την Παρασκευή 11 Μαΐου για ένα μοναδικό show.

Οι Death In Vegas αποτελούν το εκφραστικό όχημα του ιδιοφυούς μουσικού-DJ- παραγωγού, Richard Fearless. Ξεκίνησαν την πορεία τους στα μέσα των 90s και εξελίχθηκαν σε ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της βρετανικής σκηνής.

Συνδυάζοντας electro, dub, rock, soul, ψυχεδέλεια και πειραματισμούς, δημιούργησαν έναν μοναδικό ήχο, συχνά απόκοσμο και σκοτεινό που όμως, κατόρθωνε να συμβαδίζει και με την pop-mainstream.

Έχουν συνεργαστεί με δυνατά ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος όπως με τους Iggy Pop, Liam Gallagher (Oasis), Bobby Gillespie (Primal Scream) και άλλους και στα τέλη του 2011 επέστρεψαν στη δισκογραφία με το τελευταίο τους album, «Trans-Love Energies» (διαβάστε την κριτική του album εδώ). Σε αυτό, ο Fearless επιστρέφει στις ρίζες του, βασιζόμενος στο minimal-techno που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη της σκηνής του Detroit και του Chicago. Βέβαια, ο ήχος είναι σύγχρονος και η ατμόσφαιρα, όπως πάντα, μοναδική.

Πληροφορίες: Fuzz Live Music Club, Αθήνα, Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος, 210 3450817, www.fuzzclub.gr , οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., εισιτήρια 28 ευρώ (ταμείο), 25 ευρώ (προπώληση).