Η «δημοκρατική» κοινωνία της Μουσικής στο Σύνταγμα

i-dimokratiki-koinonia-tis-mousikis-sto-suntagma

ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2012

Την Πέμπτη 17 Μαΐου «παίζει» η μουσική που θέλεις στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου.

Ένα πρωτότυπο μουσικό event στήνεται για πρώτη φορά σε υπαίθριο χώρο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου. Στην εκδήλωση συμμετέχει το κοινό διαμορφώνοντας το ηχητικό αποτέλεσμα. Φέρτε μαζί σας ένα τραγούδι (οποιοδήποτε κομμάτι ήχου) και θα το ακούσετε. Μοιραστείτε τον ήχο σας με το κοινό και ελάτε να απολαύσετε τα πιο σπάνια ακούσματα σε μια μοναδική εμπειρία, στη βραδιά «Demo Crates».

Αν θέλεις μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ να ανακαλύψουμε ένα ξεχασμένο διαμάντι, να τεστάρεις αντιδράσεις με το καινούργιο σου beat ή να μοιραστείς ένα hit με το κοινό. Οποιοδήποτε format ή είδος μουσικής κι αν έχεις, θα ακουστεί. Αν είσαι παραγωγός, διάλεξε ένα demo της δουλειάς σου για να ακουστεί, αν είσαι απλός ακροατής, επίδοξος Dj ή συλλέκτης, μπορείς να συμμετάσχεις με ένα κομμάτι από τη συλλογή σου.

To «Demo Crates» event ξεκινά με την υποδοχή και τη διαδικασία υποβολής και μετά τις 7 μ.μ. αρχίζει η μουσική. Παρακολουθήστε κι εσείς live το πρώτο διαδραστικό μουσικό session και συμπληρώστε ένα δυναμικό ηχητικό παζλ με άπειρες πιθανότητες.

Πληροφορίες: Νομισματικό Μουσείο, Aυλή, Πανεπιστημίου 12, την Πέμπτη 17 Μαΐου, στείλτε πληροφορίες ή προτάσεις στο [email protected] .