To 1ο Φεστιβάλ Πολλής Μουσικής έρχεται στο six d.o.g.s.

to-1o-festibal-pollis-mousikis-erxetai-sto-six-dogs

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2012

Ένας 3ήμερος παροξυσμός πολλής μουσικής θα λάβει χώρα στο six d.o.g.s το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Μαΐου, από τις 25 μέχρι τις 27 του μηνός.

Τα 68 συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν, προερχόμενα από όλες τις μουσικές γωνίες, θα υπερφορτώσουν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με απώτερο σκοπό να «ανατινάξουν» το σκοτεινό στενό της Αβραμιώτου. Συναυλίες στο Gig Space, στο Project Space (gallery), στο bar, στην ταράτσα, στους δρόμους και στα στενά, dj sets και μουσικές performance θα πραγματοποιούνται για τις 3 ημέρες, ενώ ένας μεγάλος πάγκος θα είναι γεμάτος με μουσικές προς πώληση.

Οι «πόρτες» κάθε μέρα θα ανοίγουν στις 6 μ.μ. (τα live θα αρχίζουν αυστηρά στις 7 μ.μ.) και θα κλείνουν αργά το βράδυ (ή νωρίς το επόμενο πρωί, ανάλογα πως το βλέπει κανείς). Το πρόγραμμα θα τηρηθεί με τον αγγλικό τρόπο, ενώ μεταξύ 6 μ.μ. και 8 μ.μ. κάθε μέρα θα υπάρχει Happy Hour, όπου τα ποτά θα στοιχίζουν 5 ευρώ, τα cocktails 7 και οι μπύρες 3 και 4 ευρώ.

Για όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχει δροσερό cocktail ειδικά παρασκευασμένο για τις ανάγκες του φεστιβάλ, με το κωδικό όνομα «Μπάμπης» το οποίο θα στοιχίζει 5 ευρώ.

Το line up περιλαμβάνει την Παρασκευή 25 Μαΐου ονόματα όπως Ρόδες United, Bokomolech, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Αρναούτης, Πάνος Μπίρμπας, Absent Without Leave κ.α., το Σάββατο 26 Μαΐου τους Callas, Nalyssa green, Λόλεκ, Felizol, Lumiere brother, Daphne Lz κ.α. και την Κυριακή 27 Μαΐου τους A Thousand Beautiful Women, Θάνο Ανεστόπουλο, Monovine, Big fat lips, Lamebird και πολλούς ακόμα.

Bokomolech

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , είσοδος ελεύθερη.