Καλοκαιρινό Meet Market στον κήπο του six dogs

kalokairino-meet-market-ston-kipo-tou-six-dogs

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου, το Meet Market επιστρέφει υπερκαλοκαιρινό στον χώρο του six dogs, με ιδιαίτερες και πρωτότυπες προτάσεις.

Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, για δύο μέρες, επισκεφθείτε το six dogs και περιηγηθείτε στον συναυλιακό του χώρο που θα πραγματοποιούνται δεκάδες live, στην γκαλερί με πρωτότυπες προτάσεις για αγορές, στο μπαρ για ποτό και διασκέδαση και φυσικά, στον δρόμο της Αβραμιώτου για να μιλήσετε με όλους τους συμμετέχοντες και τους φίλους σας.

Πάνω από 45 πάγκοι με καινοτόμες κατασκευές μαζί με δροσερά ποτά και χυμούς θα σας περιμένουν στον αξιαγάπητο και φιλικό κήπο του six dogs, με τη μουσική επένδυση των DJs του Meet Market.

Στην «αγορά» του Meet Market θα βρείτε από τοπικά προϊόντα, χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού και νόστιμες λιχουδιές, μέχρι συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα και βινύλια, ενώ θα απολαύσετε διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και πολλή θετική ενέργεια και όλα αυτά θα συνθέτουν ένα οπτικο-ακουστικό παζλ.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , www.themeetmarket.gr , είσοδος ελεύθερη.