Mr. Pug’s Canteen: το Χαλάνδρι γεμίζει street food με άρωμα Ασίας

mr-pugs-canteen
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2017

Η οικογένεια του μυκονιάτικου Mr. Pug μεγαλώνει και αποκτά το Mr. Pug’s Canteen στο Χαλάνδρι με γεύσεις από Ασία στη λογική του… δρόμου.

Η αδυναμία στην ασιατική κουζίνα του Γιώργου Βενιέρη θα εκφράζεται πλέον και από το Mr. Pug’s Canteen, την αθηναϊκή και πιο street βερσιόν του μυκονιάτικου Mr. Pug, το οποίο κάνει επίσημο opening την Τετάρτη 10/5.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στο Mr. Pug’s Canteen του Γιώργου Βενιέρη και Σήφη Μανουσέλη μπορεί να απολαύσει κάποιος γεύσεις Ασίας στο χέρι, με πρωταγωνιστές τα bao buns, δηλαδή αχνιστά ψωμάκια στον ατμό με γέμιση όπως χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια, μπέργκερ και χοτ ντογκ με αυτά, αλλά και πρωινό, με τα ίδια αυτά ψωμάκια να βρίσκουν και πάλι τη θέση τους κάπου ανάμεσα σε αβγά και μπέικον.

Κάπου εκεί μαζί με όλα αυτά, μην εκπλαγείτε αν δείτε και τα πασίγνωστα ισπανικά churros, που θυμίζουν κάτι σε λουκουμά αλλά σε μακρόστενη έκδοση, σε διάφορες επιλογές όπως σοκολάτα-τζίντζερ, κανέλα-ζάχαρη και άλλα, για πιο γλυκές καταστάσεις. Από το concept δεν λείπει φυσικά και ο καφές Taf.

Με λίγα λόγια, το Mr. Pug’s Canteen αποτελεί ένα παράθυρο γεύσης στον κόσμο, σε Ασία και Ισπανία μεριά, το οποίο ανοίγει στο Χαλάνδρι και αναμένεται να είναι το πιο γευστικό παράθυρο της περιοχής.

Info
Mr. Pugs Canteen
Kατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι, 2106824001.