Όταν ο Brad Pitt βρίσκει θαλπωρή στο τζάκι του σπιτιού του

brad-pitt-portrait
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο καιρός στην Ελλάδα μας ταξιδεύει ήδη στις παραλίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε κι αλλού. Ειδικά όταν πρόκειται για τον Brad Pitt, χωρισμένο πλέον, αδυνατισμένο και στην θέση του ...κατηγορουμένου, η είδηση ότι το τζάκι λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά (στην εξίσου ζεστή Καλιφόρνια), μπορεί να βοηθήσει κι άλλους. της Σάντυς Τσαντάκη

Ο Brad Pitt λέει λοιπόν πως ανάβει το τζάκι δύο φορές την ημέρα, γιατί είναι κάτι που του δημιουργεί αίσθημα θαλπωρής. Εδώ και έναν χρόνο, όπως μοιράζεται πλέον σπανίως στις συνεντεύξεις του, προσπαθεί να βρει χώρους μέσα στο σπίτι για να ξαναγεννηθεί. Και να νιώσει καλά με τον εαυτό του.

Σε έναν νέο ρόλο. Ξεκίνησε μαθήματα γλυπτικής με έναν φίλο. Το 2012 λάνσαρε και σειρά με έπιπλα που έφεραν την υπογραφή του ενώ δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να παρουσιάσει και έκθεση με τη δική του αισθητική για τη διακόσμηση του σπιτιού. Μίλησε στο ανδρικό περιοδικό GQ για να πει, ανάμεσα σε άλλα, πως ζει στην Καλιφόρνια μαζί με τον σκύλο του που λέγεται Jacques και είναι μπουλντόγκ. 

Είναι το ίδιο σπίτι που έχει στην κατοχή του από το 1994 και θεωρεί το σπίτι που μεγάλωσαν και τα παιδιά του. Λέγεται μάλιστα πως σε αυτό το σπίτι ηχογράφησε μυθικά τραγούδια ο Jimmi Hendrix. 

Τι είναι όμως εκείνο που τον χαλαρώνει στην καθημερινότητα του; «Ξυπνάω κάθε πρωί και ανάβω φωτιά», λέει. «Ανάβω το τζάκι ξανά και όταν πέφτω στο κρεβάτι, έτσι απλά, γιατί με κάνει να αισθάνομαι πως υπάρχει κάτι ζωντανό. Αισθάνομαι ζωή μέσα στο σπίτι.» Άλλοι ανάβουν την τηλεόραση για συντροφιά, και ο Brad Pitt το τζάκι. Χόλιγουντ...

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr