Γνώριμα πρόσωπα στο νέο τρέιλερ του «Twin Peaks»

twin-peaks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο τρίτος κύκλος της σειράς των David Lynch και Mark Frost διαδραματίζεται 25 χρόνια μετά.

Τα τρέιλερ για τον νέο κύκλο του «Twin Peaks» έχουν εστιάσει περισσότερο στο παρελθόν, παρά στο τι πρόκειται να συμβεί την επερχόμενη σεζόν, η προβολή της οποίας πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Το νέο τρέιλερ όμως τα αλλάζει, αφού δείχνει ορισμένα γνώριμα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο.

O Kyle MacLachlan ενσαρκώνει τον ειδικό πράκτορα του FBI Dale Cooper.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Big Ed Hurley (Everett McGill), ο Carl Rodd (Harry Dean Stanton), η Sarah Palmer (Grace Zabriskie), ο Andy Brennan (Harry Goaz), ο Tommy «Hawk» Hill (Michael Horse) και, ασφαλώς, ο ειδικός πράκτορας του FBI Dale Cooper, τον οποίο υποδύεται ο Kyle MacLachlan.

Η Laura Palmer επιστρέφει και αυτή, με το τρόπο της, στον νέο κύκλο του «Twin Peaks».

Ελάχιστα πράματα είναι γνωστά για την υπόθεση του νέου κύκλου, αν και ο πρόεδρος της Showtime David Nevins σχολίασε πως κεντρική θεματική είναι η οδύσσεια επιστροφής του Cooper στο Twin Peaks. Η βασική ιστορία ξεκινά 25 χρόνια μετά την τελευταία φορά που είδαμε τους χαρακτήρες της, οπότε θα υπάρξουν και πάρα πολλοί καινούριοι που θα εμπλουτίσουν τη σειρά. Οι δημιουργοί της σειράς David Lynch και Mark Frost θα γράψουν και θα σκηνοθετήσουν τα 18 επεισόδια του νέου κύκλου. Τα δυο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν στις 21 Μαΐου στις ΗΠΑ.