«Στα όρια του αύριο»: Tom Cruise και Emily Blunt επιστρέφουν στους ρόλους τους

edge-of-tomorrow
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Live Die Repeat And Repeat».

Ο Doug Liman θα καθίσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη  για τη συνέχεια της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Στα όρια του αύριο», ενώ αποκάλυψε πως ο Tom Cruise και η Emily Blunt θα επιστρέφουν στους ρόλους τους. Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Live Die Repeat And Repeat», με την πρώτη να έχει μετονομαστεί σε «Live Die Repeat: Edge Of Tomorrow» για την κυκλοφορία σε DVD και BluRay.

Η Emily Blunt αναμένεται να επιστρέψει στο πρίκουελ του «Στα όρια του αύριο» που σχεδιάζει ο σκηνοθέτης της.

Ο Liman, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2014, έχει μιλήσει στο παρελθόν για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης ταινίας, η οποία θα λειτουργεί περισσότερο ως πρίκουελ, παρά ως συνέχεια. Ο Joe Shrapnel και η Anna Waterhouse έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο της ταινίας.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική ανακοίνωση για τους πρωταγωνιστές της ταινίας, ο Liman αποκάλυψε πως αμφότεροι έχουν έρθει σε συμφωνία, λέγοντας πως και οι δυο ηθοποιοί είναι ενθουσιασμένοι με τη συνέχεια. «Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα την κάνουν. Δεν είναι το εάν, αλλά το πότε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης στο Collider.

O Tom Cruise συνεργάστηκε με τον Doug Liman στο «American Made», το οποίο κυκλοφορεί το φθινόπωρο.

Εκτός όμως από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, θα πρέπει να βρεθεί χρόνος και για τνο Liman, αφού πέραν του επερχόμενου «American Made» (με τον Tom Cruise), ο Liman ολοκλήρωσε το ανεξάρτητο δράμα «The Wall», ενώ θα σκηνοθετήσει το «Attica», το «Chaos Walking» με την Daisy Ridley και τον Tom Holland και την animated ταινία «Justice League Dark».