Το νέο τρέιλερ του «It» υπόσχεται ένταση και τρόμο

it-pennywise-baloon
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΙΟΥ 2017

Η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου τρόμου του Stephen King κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο.

Καθώς πλησιάζει σιγά σιγά η πρεμιέρα την νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του «It» τον Σεπτέμβριο, η Warner Bros. κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας. Η ταινία, η οποία έχει την έγκριση του συγγραφέα Stephen King, είναι βασισμένη τόσο στο μυθιστόρημα τρόμου που εκδόθηκε το 1986, όσο και στη μίνι τηλεοπτική σειρά που κυκλοφόρησε το 1990.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο έσπασε το ρεκόρ προβολών μέσα σε ένα 24ωρο. Το δεύτερο τρέιλερ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα κατά τη διάρκεια των MTV Movie and TV Awards, ανεβάζει την ένταση και αποκαλύπτει λίγο περισσότερο από το τι μπορούμε να περιμένουμε το φθινόπωρο. Ένα από τα αγόρια του Losers’ Club εξερευνά έναν υπόνομο και βρίσκει το παπούτσι ενός εξαφανισμένου κοριτσιού. Ένα από τα αγόρια της παρέας βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα κόκκινο μπαλόνι το οποίο σκάει, ενώ οι θεατές παίρνουν μια κλεφτή ματιά του τρομακτικού Pennywise.

Σκηνοθέτης της νέας μεταφοράς είναι ο Andrés Muschietti, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Cary Fukunaga, γνωστό για την δουλειά του στη σειρά «True Detective» και τη δραματική ταινία πολέμου «Beasts of No Nation». Στο νέο «It» πρωταγωνιστούν ο Jaeden Lieberher, η Sophia Lillis και ο Bill Skarsgård ως ο Pennywise. Η ταινία θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου.