Νέο solo single από τον Liam Gallagher

liam-gallagher
ΤΡΙΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2017

Σύντομα έρχεται το «Not For Sale», το πρώτο solo single από τον πρώην τραγουδιστή των Oasis.

Ο πρώην frontman των Oasis Liam Gallagher αποκάλυψε πως το πρώτο του single ως solo καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει «σύντομα», ενώ σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι οι Gorillaz είναι «ιδιαίτερος ανταγωνισμός». Ο πρώτος solo δίσκος του Gallagher θα έχει τίτλο «As You Were», ενώ το «Not For Sale» θα είναι το πρώτο single.

Μιλώντας στο Twitter με θαυμαστή του, ο Gallagher δήλωσε πως «δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός εκεί έξω» που θα τον αναγκάσει να επισπεύσει την κυκλοφορία του single. Όταν ένας άλλος φαν σχολίασε πως οι Gorillaz είναι ανταγωνιστικοί, o Liam απάντησε πως δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός «από κανένα» και είναι σαν «μια βόλτα στο πάρκο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πως ο Liam πρόσφατα δήλωσε πως ο αδερφός του «το έχει χάσει», λόγω της πρόσφατης εμφάνισής του με τους Gorillaz στην εκπομπή του Graham Norton. Ο Noel Gallagher εμφανίστηκε με την τραγουδίστρια των Savages, Jehnny Beth, για μια ζωντανή ερμηνεία τού «We Got The Power» από το «Humanz». Τα solo δισκογραφικά σχέδια του Gallagher αποκαλύφθηκαν πέρσι τον Αύγουστο, μετά από αλλεπάλληλες διαψεύσεις από τον ίδιο. Τελικά παραδέχτηκε πως ετοιμάζει solo κυκλοφορία και υποσχέθηκε πως «θα εξαφανιστεί για πάντα» εάν αποτύχει ο δίσκος.