Πωλείται (και) το σπίτι του Sting

spiti-stingk-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

Βλέπεις τις φωτογραφίες και χαζεύεις. Φαντάζεσαι τι κρύβεται πίσω από τα χρώματα, τη διακόσμηση, τα παράθυρα. Η θέα από το σπίτι του Sting και της συζύγου του, Τrudie Styler είναι εντυπωσιακή. Το ίδιο και η ...τιμή του. της Σάντυς Τσαντάκη

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Ας ξεκινήσουμε με τα πρακτικά. Τιμή πώλησης: 56 εκατομμύρια δολάρια. Θέλετε να δείτε τις εικόνες για να εμπνευστείτε ή θα αρκεστείτε στην περιγραφή;

Δεν είναι ποτέ αργά για να ονειρευόμαστε.

Και να παρατηρούμε τις ζωές των άλλων, μαζί με λεπτομέρειες και συνήθειες. Και είναι από αυτές τις στιγμές. 

Για τους ενδιαφερόμενους το σπίτι του Sting βρίσκεται στο Central Park West. Ο Βρετανός μουσικός και η γυναίκα του, παραγωγός και ηθοποιός, αγόρασαν το συγκεκριμένο σπίτι για 27 εκατομμύρια δολάρια, αρκετά χρόνια πριν, έτσι για την ιστορία. Το 2008.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Και τώρα είπαν να τα...διπλασιάσουν. Δεν είναι και λίγο να λες ότι αγόρασες το σπίτι του Sting. Φανταστείτε λοιπόν 5000 τ.μ. (και παραπάνω), τρία υπνοδωμάτια, ένα τέταρτο δωμάτιο για γραφείο ή επιπλέον κρεβατοκάμαρα, με απίστευτη θέα, σαν παραμυθένιο σκηνικό.

Πελώρια παράθυρα και μπαλκονόπορτες, βιβλιοθήκες μίνιμαλ έπιπλα, τεράστια μπαλκόνια με θέα στο Central Park, τζάκι, δύο-σκάλες γλυπτά με υπογραφή, ακόμη και μπάνιο με θέα, μάστερ κρεβατοκάμαρα με ξεχωριστά δωμάτια-γκαρνταρόμπες για εκείνην και εκείνον, ξεχωριστό μπάνιο και σάουνα, κουζίνα με δύο ψυγεία, τέσσερις φούρνοι και τρία πλυντήρια, εννοείται γυμναστήριο 14.000 τ.μ. στο συγκρότημα, πισίνα, πριβέ εστιατόριο και σινεμά... Από αυτά τα σπίτια που βλέπεις μόνο στις ταινίες. Ή σε βίντεο-κλιπ του Sting. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr