Ο Steve McQueen θα σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τον Tupac

tupac A CROLLALANZA
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

«Ιδιαίτερα συγκινημένος και ενθουσιασμένος» που θα αφηγηθεί της ιστορία ενός εκ των πιο σημαντικών ράπερ όλων εποχών.

Ο σκηνοθέτης τού «12 χρόνια σκλάβος», Steve McQueen, θα σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Tupac Shakur. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο McQueen είναι «ιδιαίτερα συγκινημένος και ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσει την ζωή αυτού του θρυλικού καλλιτέχνη». Ο ίδιος ο σκηνοθέτης συμπλήρωσε πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με την οικογένεια του Shakur για να μπορέσει να αφηγηθεί την πραγματική ιστορία του.

Reuters / Luke MacGregor

O Steve McQueen ανυπονομονεί να συνεργαστεί με την οικογένεια του Tupac

Πέραν της σκηνοθεσίας του McQueen, επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή της Interscore Records στην παραγωγή του άτιτλου ντοκιμαντέρ, μέσω της οποίας ο Tupac είχε κυκλοφορήσει το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας του. Αυτό αναμφίβολα θα κάνει τη ζωή του McQueen εύκολη όταν θα έρθει η στιγμή για τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ.

Ο Tupac θεωρείται ως ένας από τους πιο χαρισματικούς καλλιτέχνες της εποχής του, έχοντας πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ πρόσφατα μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Μαζί με τον Notorious B.I.G., υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ράπερ της δεκαετίας του 1990 και δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996.