Ο λαμπερός κόσμος της «Δυναστείας» επιστρέφει στις οθόνες

dynasty
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2017

Η θρυλική σαπουνόπερα είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Ο πόλεμος μεταξύ των Κάρινγκτον και των Κόλμπι θα αναβιώσει στην μικρή οθόνη, αφού όπως ανακοινώθηκε, η CW θα κάνει ένα reboot στην θρυλική «Δυναστεία» την τηλεοπτική σεζόν 2017/18.

Στο «τιμόνι» της σειράς θα βρίσκονται ο Josh Schwartz, η Sallie Patrick και η Stephanie Savage, ενώ στο καστ συμπεριλαμβάνονται ο Alan Dale, η Elizabeth Gillies, η Nathalie Kelley, ο Robert Christopher Riley, ο Grant Show και ο Sam Adegoke. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η σειρά θα αφηγείται την ιστορία «δυο εκ των πλουσιότερων οικογενειών στην Αμερική, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, καθώς ερίζουν για τις περιουσίες και τα παιδιά τους».

Η πρωτότυπη σαπουνόπερα είχε κάνει τον ντεμπούτο της στο ABC τον Ιανουάριο του 1981 και συνέχισε για εννέα σεζόν, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία τόσο στην Αμερική, όσο και εκτός συνόρων. Η σειρά, η οποία ανταγωνίστηκε την εξίσου δημοφιλή σειρά του CBS, «Ντάλας», απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής σειράς το 1984 και ένα χρόνο αργότερα ανακηρύχθηκε καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ. Παράλληλα με τη «Δυναστεία» προβλήθηκε μια σειρά βασισμένη στην οικογένεια των Κόλμπι (1985-1987), ενώ μετά το τέλος της σειράς το 1989 ακολούθησε μια μίνι «reunion» σεζόν το 1991.