Lana Del Rey: «Τώρα είμαι πιο αυθεντική»

lana-del-rey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2017

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πλέον νιώθει πιο απελευθερωμένη και μίλησε για τα πολιτικά μηνύματα στον νέο της δίσκο.

Όταν η Lana Del Rey άφησε το στίγμα της το 2011 με το «Video Games», πολλοί επικριτές της εστίασαν στην αυθεντικότητα της μουσικής της. Η ίδια τότε είχε δηλώσει πως ασχολείται με τη μουσική για πάρα πολλά χρόνια, έχει ζήσει και πως δεν έχει ανάγκη να δημιουργήσει μια περσόνα, μέσα από την οποία να ζήσει.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Elle, η Del Rey υπογράμμισε πως εάν στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μια περσόνα, πλέον αυτό ισχύει σε πολύ μικρότερo βαθμό. Αυτό, συμπλήρωσε, οφείλεται στο ότι έχει μεγαλώσει λίγο. Αναφορικά με το παρελθόν της, η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε πως «ίσως χρειαζόμουν ένα πιο δυνατό look ή κάτι στο οποίο μπορούσα να βασιστώ», ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα το έβρισκε δύσκολο να δώσει χωρίς πρόβες μια μεγάλη συναυλία φορώντας τζιν και παράλληλα να νιώθει πως αυτό που της βγαίνει είναι αληθινό.

Η κουβέντα, όπως είναι λογικό, πήγε και στον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο «Lust For Life», ο οποίος κατά δήλωσή της είναι πιο πολιτικοποιημένος από προηγούμενες κυκλοφορίες. «Νομίζω θα ήταν περίεργο να φτιάχνω έναν δίσκο τους τελευταίους 18 μήνες και να μην σχολιάσω πώς το πολιτικό τοπίο κάνει εμένα ή τον κόσμο να νιώθει. Θα ήταν πραγματικά δύσκολο εάν οι αντιλήψεις μου δε συνέπιπταν με πολλά από αυτά που λέει ο κόσμος». Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας τους δίσκου, αλλά έχουν ήδη βγει δυο singles, το «Love» και το «Lust For Life» με τον The Weeknd.