Jake Gyllenhaal και Benedict Cumberbatch σε νέο θρίλερ μαζί

Jake-gyllenhaal-benedict-cumberbatch
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΜΑΙΟΥ 2017

Οι δυο ηθοποιοί εμφανίζονται θετικοί στην προοπτική συνεργασίας στο θρίλερ του Luca Guagagnino.

Ο Luca Guadagnino μπορεί να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του μοντάζ για το ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου, «Suspiria», αλλά ήδη φαίνεται να σχεδιάζει την επόμενη σκηνοθετική δουλειά, σε αντίστοιχα μονοπάτια. Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης έχει συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Jake Gyllenhaal και τον Benedict Cumberbatch, οι οποίοι δείχνουν θετικοί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία.

Το ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του Dario Argento θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά (η οποία δεν έχει τίτλο για την ώρα), αλλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κεντρικοί ήρωες είναι δυο παλιοί φίλοι, ένας επιχειρηματικός μεγιστάνας και ένας δημοσιογράφος, οι οποίοι συναντιούνται σε μια εξωτική τοποθεσία. To Deadline αναφέρει στο άρθρο του πως μια γυναίκα παίζει κεντρικό ρόλο στην ταινία. Συγγραφέας του σεναρίου είναι ο Steven Knight, γνωστός για την ταινία «Σε λάθος χρόνο» με τον Tom Hardy, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε.

Μέχρι στιγμής, η Studiocanal, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, δεν έχει έρθει σε συμφωνία για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά, σύμφωνα με τα σχέδια της, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος. Μέχρι τότε, ο Gyllenhaal θα εμφανιστεί στο «Okja» του Bong Joon-Ho στο Netflix καθώς και στο «Stronger» του David Gordon Green, με θέμα ένα θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Cumberbatch, από την άλλη, θα ξαναφορέσει τον μανδύα του Dr. Strange για το «Thor: Ragnarok» που κυκλοφορεί φέτος τον Οκτώβριο και στην επόμενη ταινία των Avengers το 2018.