Ο Jimmy Kimmel θα παρουσιάσει τα επόμενα Όσκαρ

Jimmy-kimmel-oscars Jeff Lipsky
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2017

«Εάν νομίζετε πως τα θαλασσώσαμε φέτος, περιμένετε να δείτε τι έχουμε σχεδιάσει για την 90η επέτειο», υποσχέθηκε ο τηλεπαρουσιαστής.

Η επιλογή του παρουσιαστή αποτελεί ένα από τα σημεία συζήτησης των βραβείων Όσκαρ, αλλά τα φετινά βραβεία ξεχώρισαν περισσότερο, αναμφίβολα, για το θρυλικό πια μπέρδεμα με τους φακέλους. Στα πρόσφατα Όσκαρ, τον ρόλο του παρουσιαστή ανέλαβε ο Jimmy Kimmel, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις με τον χειρισμό του μπερδέματος κατά την απονομή του βραβείου καλύτερης ταινίας.

Έτσι, λοιπόν, το Variety αναφέρει σε άρθρο του πως οι παραγωγοί Michael De Luca και Jennifer Todd θα αναλάβουν ξανά τα Όσκαρ και έχουν ήδη πείσει τον Jimmy Kimmel να επιστρέψει για μια δεύτερη φορά στην παρουσίαση. Σε δήλωσή του, ο Kimmel εξήγησε ότι η παρουσίαση των Όσκαρ πέρσι ήταν το «αποκορύφωμα της καριέρας του», για να συμπληρώσει χιουμοριστικά στην συνέχεια πως «εάν νομίζετε πως τα θαλασσώσαμε στο τέλος φέτος, περιμένετε να δείτε τι έχουμε σχεδιάσει για την παράσταση της 90ής επετείου».

Reuters

Από την πλευρά του ο πρόεδρος τους τηλεοπτικού δικτύου ABC, Channing Dungey, σχολίασε πως ο Kimmel είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης για τα Όσκαρ, μια βραδιά «κατά την οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν». Η 90ή απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theater του Λος Άντζελες στις 4 Μαρτίου.