Ο κόσμος του θεάματος ξεσπά για τον θάνατο του Chris Cornell

chris-cornell-performs-on-stage-in-berlin Britta Pedersen
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2017

Φίλοι και συνάδελφοι του τραγουδιστή των Soundgarden εξέφρασαν τη βαθιά λύπη τους για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Σοκαριστική τροπή πήρε ο θάνατος του Chris Cornell που τελικά αποδίδεται για αυτοκτονία δι' απαγχονισμού. Όπως ήταν λογικό, οι φίλοι και συνάδελφοι του τραγουδιστή εξέφρασαν τη λύπη τους μέσα από τα social media.

Ο Ben Weinman, κιθαρίστας των Dillinger Escape Plan, οι οποίοι άνοιγαν τις πρόσφατες συναυλίες των Soundgarden, αποκάλυψε στo clrvynt πως τις τελευταίες μέρες ο Cornell «δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Οι υπόλοιποι έκαναν παρέας πριν τις συναυλίες, αλλά εκείνος ερχόταν αεροπορικώς στη συναυλία και μετά πήγαινε στο ξενοδοχείο. Στην τελευταία περιοδεία που ήμασταν μαζί, ήταν πολύ ήσυχος».

Η αυτοκτονία του Cornell συγκλόνισε τους φίλους και συναδέλφους του, οι οποίοι εξέφρασαν τη λύπη τους μέσω κοινωνικών δικτύων. Ανάμεσα τους πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου του θεάματος, όπως ο Jimmy Page των Led Zeppelin, ο Elton John, ο Billy Idol και ο Chuck D των Public Enemy.

Ο Nick T. Simmons, γιος του Gene Simmons των KISS, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Cornell, λέγοντας πως «ήταν ό,τι ήθελα να γίνω και μου έδειξε καλοσύνη και συμπόνια από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα».

RIP Chris Cornell. Thoughts with your family and friends #chriscornell

A post shared by Daniel Craig (@danielcraig007) on

To τραγούδι «You Know My Name» του Cornell είχε χρησιμοποιηθεί ως το μουσικό θέμα στο «Casino Royale» και είχε κάνει θραύση στα chart. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Daniel Craig, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Cornell.

To Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου ο Cornell έδωσε την πρώτη του solo παράσταση το 2016, εξέφρασε και αυτό τη λύπη στον χαμό του θρυλικού τραγουδιστή.