Tom Cruise εναντίον «Μούμιας»

the-mummy-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του reboot της κλασσικής ταινίας τρόμου από την Universal.

Στην πολύχρονη καριέρα του ως ηθοποιός, ο Tom Cruise έχει αντιμετωπίσει εξωγήινους, σοβιετικούς πιλότους και δικαστικές αίθουσες. Πλέον ήρθε η ώρα για τον Αμερικανό ηθοποιό να αντιμετωπίσει και ένα από τα πιο κλασσικά τέρατα του κινηματογράφου, την «Μούμια». Μαζί με τον Cruise ερμηνεύουν η Sofia Boutella, η Annabelle Wallis και ο Jake Johnson, ενώ ο Russell Crowe εμφανίζεται ως ο Δρ. Τζέκιλ.  

Όπως αποκαλύπτει το νέο τρέιλερ της ταινίας, στο νέο reboot της «Μούμιας», ο Cruise παίζει τον Nick Morton, έναν διαβόητο εξερευνητή θησαυρών. Στην τελευταία του περιπέτεια ανακαλύπτει τον τάφο -ή μάλλον τη φυλακή- της Ahmanet, μιας πριγκίπισσας από την αρχαιότητα η οποία αναζητά εκδίκηση από το υπερπέραν.

Η νέα εκδοχή της «Μούμιας» από τον Alex Kurtzman αποτελεί το πρώτο μέρος ενός γενικότερου reboot του κλασσικού franchise της Universal. Μετά τη «Μούμια», υπάρχουν σχέδια για ταινίες με τον Αόρατο Άνθρωπο, τον Φρανκενστάιν, τον Κόμη Δράκουλα, τον Τρόμο της Μαύρης Λίμνης και τον Λυκάνθρωπο. Η «Μούμια» θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Ιουνίου.