Ο νέος «Scarface» βρίσκεται στο στόχαστρο του David Ayer

scarface
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο Diego Luna του «Rogue One» αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην νέα εκδοχή της κλασικής ταινίας.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» μπορεί να μην άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά η Universal πιστεύει στον σκηνοθέτη της, David Ayer, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για συνεργασία πάνω στο νέο ριμέικ του «Scarface». Ο Ayer είχε δουλέψει πάνω σε ένα σενάριο το 2011, αλλά έκτοτε έχει περάσει από πολλά χέρια, συμπεριλαμβανομένων του Jonathan Herman και των Joel και Ethan Coen.

Ο Diego Luna του «Rogue One» θα παίξει τον νέο «Σημαδεμένο».

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το «φαβορί» για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Diego Luna, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο ενός Μεξικάνου που κυνηγά το αμερικάνικο όνειρο μέχρις εσχάτων. Η ταινία θα αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1932 από τους Howard Hawks και Richard Rosson, με τον Paul Muni στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πιο γνωστή και πετυχημένη εκδοχή είναι αναμφίβολα του 1983 από τον Brian De Palma με τον Al Pacino στον ρόλο του Tony Montana.

Η εκδοχή του Brian De Palma με τον Al Pacino θεωρείται ένα από τα πιο καλά ριμέικ όλων των εποχών.

Πριν τον Ayer, η Universal είχε έρθει σε συμφωνία με τον Antoine Fuqua, αλλά ο σκηνοθέτης αναγκάστηκε να αποσυρθεί τον Ιανουάριο λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς είχε ήδη αναλάβει να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Muhammad Ali και τη συνέχεια τού «The Equalizer» με τον Denzel Washington. Αντίστοιχα, όμως, και ο Ayer έχει αναλάβει αρκετά project, όπως το «Gotham City Sirens», όπου θα πρωταγωνιστήσει η Margot Robbie της Ομάδας Αυτοκτονίας. Η επόμενη ταινία του Ayer που θα κκλοφορήσει είναι το «Bright» με τον Will Smith, μέσω του Netflix.