Arnold Schwarzenegger: «Ο “Εξολοθρευτής” Θα επιστρέψει»

arnold-schwarzenegger Gus Ruelas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο ηθοποιός μίλησε για το επερχόμενο reboot του «Κόναν» και τα σχέδια για μια συνέχεια των «Δίδυμων» με τον Danny DeVito και τον Eddie Murphy.

Το μέλλον του franchise του «Ο Εξολοθρευτής» τείνει να είναι μπερδεμένο όσο και η ιστορία με τα ταξίδια στον χρόνο στις ταινίες καθαυτές. Οι τελευταίες ταινίες στη σειρά επιστημονικής φαντασίας έχουν απογοητεύσει τους φανς, αλλά και τα στούντιο που περιμένανε μεγαλύτερα ανταπόκριση στο box office. Σύμφωνα με τον Arnold Schwarzenegger, ο ίδιος θα επιστρέψει σε μια νέα ταινία της σειράς.

Μιλώντας στο Screen International στις Κάννες, ο Schwarzenegger αποκάλυψε πως σε συνάντησή του με τον James Cameron συζήτησε τις λεπτομέρειες της νέας ταινίας. «Προχωράει μπροστά. Έχει ορισμένες καλές ιδέες για το πώς μπορεί να συνεχίσει το franchise. Θα είμαι στην ταινία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην πολιτικός και bodybuilder.

Η εμπλοκή του Schwarzenegger βέβαια δεν εγγυάται πως η επόμενη ταινία θα είναι καλή (βλέπε «Terminator: Genisys»), αλλά το γεγονός ότι ο «πατέρας» του «Εξολοθρευτή» θα συνεργαστεί με τους συντελεστές της νέας συνέχειας είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. Το Empire σε δημοσίευμά του συμπληρώνει πως ο Cameron έχει προσεγγίσει τον Tim Miller του «Deadpool» για τη σκηνοθεσία, χωρίς όμως να έχει περεταίρω ενημέρωση.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Schwarzenegger μίλησε για το reboot του «Κόναν» καθώς και τη συνέχεια του «Οι Δίδυμοι». Αναφορικά με τον «Κόναν», ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες πως η ταινία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο σχεδιασμού, καθώς ξαναγράφεται το σενάριο. Αντίστοιχα και για το «Οι Τρίδυμοι», συνέχεια της κωμωδίας με τον Danny DeVito του 1988, στην οποία φημολογείται πως θα εμφανιστεί ο Eddie Murphy, ο Schwarzeneggerr αποκάλυψε πως «το σενάριο θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα». Σκηνοθέτης της ταινίας αναμένεται να είναι ξανά ο Ivan Reitman.