Η Katy Perry επιβεβαιώνει τις φήμες για κόντρα με την Taylor Swift

katy-perry-taylor-swift
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Μια διαφωνία για τους back up χορευτές της Perry φαίνεται ότι υπήρξε η πέτρα του σκανδάλου.

Μετά από έντονη φημολογία, η Katy Perry αποκάλυψε πως έχει έρθει σε ρήξη με την Taylor Swift, την οποία μάλιστα κατηγορεί για τον τσακωμό τους. Οι φήμες άρχισαν να εμφανίζονται μετά την κυκλοφορία του «Bad Blood» από την Swift, το οποίο φέρεται να γράφτηκε για την Perry. Αντίστοιχα, το κομμάτι «Swish Swish» της Perry λέγεται πως είναι μια «απάντηση» στη Swift. Στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Carpool Karaoke» με τον James Corden, η Katy Perry ομολόγησε πως υπάρχει κόντρα μεταξύ των δυο τραγουδιστριών, αλλά έριξε την ευθύνη στη Swift. Όπως εξήγησε στον Corden, αιτία της κόντρας ήταν μια διαφωνία με τους back up χορευτές.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις χορευτές της Perry ενημέρωσαν πως θα συμμετάσχουν στην περιοδεία της Swift. Η Perry τους απάντησε ότι δεν είχε πρόβλημα, δεδομένου ότι δεν είχε να προωθήσει κάποια νέα κυκλοφορία, υπενθυμίζοντας τους όμως να βάλουν ειδικό όρο στο συμβόλαιό τους για να μπορούν να το σπάσουν, σε περίπτωση που θελήσουν να δουλέψουν στην επόμενη περιοδεία της. Η Perry ισχυρίζεται πως ένα χρόνο αργότερα ενημέρωσε τους χορευτές ότι θα ξεκινούσε σύντομα μια νέα περιοδεία, ώστε να συνεννοηθούν με το μάνατζμεντ της Swift. Σύμφωνα με την Perry, οι χορευτές απολύθηκαν όταν μίλησαν με το μάνατζμεντ της Swift.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε την Perry εάν έχει προσπαθήσει να μιλήσει με τη Swift, με την καλεσμένη να απαντά πως «πράττω το σωστό όποτε νιώθω πως υπάρχει μπέρδεμα», αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Η Perry προσέθεσε πως η Swift έγραψε το «Bad Blood» για τη σχέση τους, αλλά υπογράμμισε πως έχει τη διάθεση να «θάψει το τσεκούρι» και να λύσουν τις παρεξηγήσεις τους. Η τραγουδίστρια όμως κατέληξε πως «τώρα υπάρχει ο νόμος της δράσης-αντίδρασης. Κάνεις κάτι, θα υπάρξει αντίδραση και πίστεψέ με, θα υπάρξει αντίδραση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια.