Έρχονται επανεκδόσεις των δυο πρώτων δίσκων των Muse

muse Neil Hall
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Οι επανεκδόσεις των «Showbiz» και «Origin of Symmetry» θα περιλαμβάνουν σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια,

Οι δύο πρώτοι δίσκοι των Muse θα επανεκδοθούν με επιπλέον ακυκλοφόρητα τραγούδια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Matt Bellamy, σε θαυμαστές του στο Twitter. Στον διάλογο που άνοιξε με τους θαυμαστές του, ο Bellamy μίλησε για την επερχόμενη κυκλοφορία του «Origin of Muse», το οποίο φέρεται να είναι μια συλλογή των δυο πρώτων δίσκων των Muse, το «Showbiz» του 1999 και το «Origin of Symmetry» του 2001.

Εκτός των άλλων, το «Origin of Muse» θα περιλαμβάνει σπάνια τραγούδια, demo και άλλα, με τον Bellamy να προσθέτει ότι «είναι κάτι σαν μια αυτοβιογραφία της μουσικής». Συνεχίζοντας, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι θα υπάρχουν ορισμένα ακυκλοφόρητα κομμάτια, τα οποία όμως χαρακτήρισε «άσχημα πρώιμα demos και όχι τραγούδια».

Αναφορικά με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις των Muse σε φεστιβάλ όπως του Reading και του Leeds, ο Bellamy ρωτήθηκε τι τραγούδια σκέφτονται να παίξουν. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα και ρώτησε εάν πρέπει να ρωτήσουν το κοινό ποια τραγούδια θέλει να ακούσει. Οι Muse είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο σε περσινή τους περιοδεία, όπου το κοινό ψήφιζε το setlist της κάθε συναυλίας.