Noel Gallagher: «Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το "Wonderwall”»

noel-gallagher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2017

Ακόμα απορεί ο κιθαρίστας των Oasis με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Morning Glory».

Ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ των Oasis είναι το «Wondewall» από τον δεύτερο δίσκο τους «(What's the Story) Morning Glory?», αλλά το τραγούδι αφήνει τον Noel Gallagher κάπως ασυγκίνητο. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Absolute Radio, το συγκεκριμένο τραγούδι «δεν του αρέσει ιδιαίτερα».

REX/Shutterstock / Andrew Fosker

O Noel Gallagher θεωρεί πως το «Cigarettes and Alcohol» είναι σπουδαιότερο τραγούδί από το «Wonderwall».

Αντίθετα, ο κιθαρίστας των Oasis έδειξε την προτίμησή του για το «Cigarettes and Alcohol», το οποίο κυκλοφόρησε στον πρώτο δίσκο τους «Definitely Maybe». Βέβαια, ο Gallagher έσπευσε να συμπληρώσει πως το σπουδαιότερο τραγούδι που έχει γράψει ποτέ είναι «το επόμενο».

«Το “Wonderwall” έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία και θα με σταματήσουν σε όλο τον κόσμο, σε όποια πόλη μπορεί να σκεφτείς και ο κόσμος θα τραγουδήσει το “Wonderwall”. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα εκείνο το τραγούδι, θεωρώ πως το “Cigarettes and Alcohol” είναι σαφώς ανώτερο» σχολίασε ο κιθαρίστας. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως, παρά τις προτιμήσεις του, ο Gallagher συνεχίζει να ερμηνεύει το «Wonderwall» στις solo εμφανίσεις του.

Συνεχίζοντας, ο Gallagher εκμυστηρεύτηκε πως είχε μείνει έκπληκτος από την τεράστια επιτυχία του «Morning Glory». «Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το “Morning Glory” πούλησε περίπου 20 εκατομμύρια [αντίτυπα] και το “Definitely Maybe” μόνο πέντε ή έξι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gallagher. Η συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη τη Δευτέρα 29 Μαΐου, την ημέρα που o κιθαρίστας γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά του.