Λάμψη αστέρων στο πάρτι γενεθλίων του Noel Gallagher

noel-gallagher-bono
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2017

Παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι, ο Liam έστειλε (τελικά) τις ευχές του στον αδερφό του.

Ο πρώην κιθαρίστας των Oasis γιόρτασε τα 50ά γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα του θεάματος. Ο Noel Gallagher μπορεί να έγινε 50 ετών τη Δευτέρα, αλλά το πάρτι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Madonna, ο Bono, ο Damon Albarn, η Stella McCartney, οι ηθοποιοί Alicia Vikander και Michael Fassbender, ο κωμικός David Walliams και πολλοί άλλοι.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασαν πολλοί από τους προσκεκλημένους, το πάρτι του Gallagher είχε μια θεματική βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά «Narcos», ενώ υπήρχε και ένα συγκρότημα μαριάτσι.

Ένας μεγάλος «απών» ήταν ο αδερφός του Noel, ο Liam Gallagher, ο οποίος δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που δεν έλαβε προσκλητήριο για το πάρτι. Κρίνοντας από τις τελευταίες δηλώσεις των δυο αδερφών, οι σχέσεις τους φαίνεται πως έχουν χειροτερέψει τελευταία.

Ο Liam έγραψε στο Twitter πως, αντίστοιχα, κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν έλαβε πρόσκληση «ούτε καν η ίδια του η μάνα». Λίγο αργότερα όμως ο Liam πρέπει να «μαλάκωσε», καθώς έστειλε τα «χρόνια πολλά» στον Noel, με μια ευχή που παραπέμπει σε μια από τις μεγάλες επιτυχίες των Oasis.