Η Ariana Grande επιστρατεύει Miley Cyrus, Coldplay και άλλους για τη συναυλία στο Μάντσεστερ

ariana-grande-smoke John Shearer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2017

Τα έσοδα από την φιλανθρωπική συναυλία θα ενισχύσουν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο κρίκετ του Emirates Old Trafford μια ειδική συναυλία για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Μάντσεστερ. Η συναυλία είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από την ίδια την Ariana Grande.

Καλεσμένοι της Grande στην συναυλία θα είναι η Miley Cyrus, οι Coldplay, η Katy Perry, ο Justin Bieber, ο Pharrell Williams, ο Usher, οι Take That και ο Niall Horan. Σύμφωνα με το Billboard, τα καθαρά έσοδα από τη συναυλία – η οποία έχει ονομαστεί «One Love Manchester» – θα ενισχύσουν το έκτακτο ταμείο ανάγκης «We Love Manchester» του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού. Όσοι είχαν παρευρεθεί στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

«Η απάντησή μας στη βία πρέπει να είναι να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, να αγαπάμε περισσότερο, να τραγουδάμε πιο δυνατά και να ζούμε πιο καλόκαρδα και γενναιόδωρα από ό,τι κάναμε πριν. Θα επιστρέψω στην απίστευτα γενναία πόλη του Μάντσεστερ για να περάσω χρόνο με τους θαυμαστές μου και για μια φιλανθρωπική συναυλία στην οποία θα τιμήσουμε και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα και τις οικογένειες τους» είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα η Grande.

Η συναυλία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Billboard, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC, ενώ θα προβληθεί και στο internet μέσω πλατφόρμας streaming. Τα εισιτήρια για την φιλανθρωπική συναυλία θα διατεθούν προς πώληση την 1η Ιουνίου.