Η Olivia Newton-John αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού

olivia-newton-John Phil McCarten
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Θα υποβληθεί σε θεραπεία ακτινοβολίας φωτονίων και υπολογίζει πως θα έχει αναρρώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η Olivia Newton-John ανακοίνωσε τη διακοπή της περιοδείας της, ώστε να μπορέσει να λάβει την απαραίτητα θεραπεία για καρκίνο του μαστού. Η τραγουδίστρια δήλωσε πως αρχικά πίστευε ότι αντιμετώπιζε έναν απλό πόνο στην πλάτη, αλλά μετά τις σχετικές εξετάσεις ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του μαστού που έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, θα εισαχθεί στο Olivia Newton-John Cancer Wellness And Research Centre στην Αυστραλία, όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία ακτινοβολίας φωτονίων. Η ίδια είναι αρκετά αισιόδοξη με την εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η Newton-John θα ανακοινώσει νέες ημερομηνίες για τις ακυρωμένες συναυλίες μέσα στις «επόμενες εβδομάδες».

Η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού για πρώτη φορά το 1992 και έκτοτε έχει δώσει μεγάλους αγώνες για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασθένειας. Έχει ιδρύσει το Olivia Newton-John Cancer Wellness And Research Centre στην Αυστραλία, ενώ στηρίζει σειρά φιλανθρωπικών δράσεων.